Nuoret

Hämeen Oravapolkukilpailu (HOK)

HOK järjestetään AM-keskimatkan yhteydessä 6.9.2020.

Lisäinfoa Rasti-Nokian nettisivuilta.

Hämeen Oravapolkuviesti (HOV)

HOV järjestetään sunnuntaina 2.8.2020. Kilpailun järjestää Kyrös-Rasti.

Osuudet: 1. H/D14, 2. H/D10RR, 3. H/D12RR, 4. H/D12TR, 5. H/D16. Ensimmäinen ja viimeinen osuus ovat lähes saman mittaiset. Joukkueessa on oltava vähintään kaksi tyttöä. Joko ensimmäisen tai viimeisen osuuden viestinviejän on oltava tyttö. Hajonta on ensimmäisellä ja viimeisellä osuudella.

Pienten seurojen (suunnistusliiton farmisopimuskelpoiset) osalta sallitaan yhdistelmäjoukkueet.

Osallistua voi myös kilpailun ulkopuolella (yhdistelmäjoukkueet, yli-ikäiset juoksijat). Seurojen vastuulla on ilmoittaa järjestäjälle mikäli joukkue osallistuu kilpailun ulkopuolella.

Palkittavien joukkueiden on täytettävä osuuksien ikä- ja sukupuolikriteerit.

Lisäinfoa Kyrös-Rastin nettisivuilla.

Häme Cup 2020

Häme Cupissa on vuonna 2020 yhteensä 9 osakilpailua:

  1. Julkujärven junnukisa ja TP:n seuranmestaruuskilpailu (TP) su 7.6.

  2. Kyrös-Rasti junnukisa (KyRa) su 14.6.

  3. TikuTakuGames (KangSK) ti 23.6.

  4. Forssa Junior Games (LHR) su 12.7.

  5. Tampere Suunnistus (Koovee) la 25.7.

  6. Tampere Suunnistus (Koovee) su 26.7.

  7. Grano Games sprintti (TP) pe 21.8.

  8. AM-pitkä (VaHa) la 22.8.

  9. AM-keskimatka ja HOK (RaN) su 6.9.

Tarkemmat tiedot ja pistetilanne

Alueleiri

Häme-Satakunta -alueleirin järjestämisvuoro on vuonna 2020 Satakunnalla. Leirin järjestää Jämillä Kankaanpään Suunnistajat 4.-6.8.

Hämeelle on varattu paikkoja 30 (15 tyttöä ja 15 poikaa). Leirille voivat osallistua 14- ja 13-vuotiaat. Leirille valitaan Häme Cupin ilmoittautumisajankohdan tilanteen mukaisessa paremmuusjärjestyksessä sarjoista H/D14 kymmenen (10) ja H/D13 viisi (5) parhaiten sijoittunutta. Valinta mahdollisille lisäpaikoille aloitetaan 13-sarjasta.

Alue ei osallistu leirikustannuksiin. Ilmoittautumiset valintojen julkistamisen jälkeen myöhemmin annettavien ohjeiden mukaisesti.

Lisäinfoa leiristä Kankaanpään Suunnistajien nettisivuilta.

Kultainen kompassi -cup

Kultainen kompassi -cupin valtakunnalisen finaali kilpaillaan Mikkelissä sunnuntaina 16.8. Navin järjestämänä. Kilpailukauden alun viivästymisen vuoksi finaalissa kilpaillaan aiemmasta poikkeavalla tavalla. Suunnistusliitto on päättänyt, että finaalissa ei ole etukäteen ilmoitettuja aluejoukkueita, koska alueiden omia karsinta- ja valintakisoja voi olla haastava toteuttaa kesän aikana riippuen paljon alueiden aktiivisuudesta tapahtumien järjestämisessä.

Finaalissa suunnistetaan H ja D 14 -sarjojen hajonnalliset yhteislähdöt henkilökohtaisena kilpailuna. Aluejoukkueiden tuloksiin poimitaan molemmista sarjoista kolme parasta / alue ja näistä lasketaan yhteisaika, joka on samalla aluejoukkueen lopputulos.

Poikkeavista järjestelyistä johtuen Hämeen Suunnistus ei tänä vuonna maksa kilpailijoiden osallistumismaksuja. Kaikki halukkaat 14- ja 13-vuotiaat voivat ilmoittautua kilpailuun normaalist Irman kautta.

Alueottelu

Alueotteluun osallistuvat Häme, Satakunta ja Varsinais-Suomi. Kilpailusarjat ovat H/D10RR, H/D10, H/D12, H/D13 ja H/D14.

Vuonna 2020 järjestämisvuoro on Hämeellä. Alueottelu kilpaillaan Tampereen Pyrinnön Mikonpäivän suunnistuksen yhteydessä.

Hämeen joukkue kootaan myöhemmin ilmoitettavaan päivään mennessä Irmaan ilmoittautuneista. Joukkueeseen valitaan ilmoittautuneista sarjoittain viisi (5) Häme Cupissa parhaiten sijoittunutta suunnistajaa.

Nuorisovastaava ilmoittaa järjestäjälle Hämeen joukkueen kokoonpanon. Hämeen joukkueeseen valitut kilpailijat maksavat osallistumismaksunsa normaalin käytännön mukaisesti. Alue ei osallistu kilpailumaksuihin.